Hyvinkään Tennisseura

Tennisleirit

Kesä- ja elokuussa järjestetään lasten ja nuorten tennisleirejä Hyvinkään Urheilupuistossa. Tennisleirit ovat tarkoitettu kaikille 5-11 -vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille ja useasti se toimii monen nuoren tennisharrastuksen ensi askeleina.

Kesäleireille pääsee mukaan, vaikkei lajia olisi harrastanut aiemmin lainkaan. Osallistujat jaetaan tasoryhmiin, jotta kaikille saadaan sopivan tasoisia pelikavereita. Leirillä on tenniksen lisäksi muutakin liikuntaa, lisäksi osallistujille tarjotaan välipala. Tennismailan saa tarvittaessa lainaksi ja leirin valmentajat neuvovat oikeanlaisen mailan valinnassa.

TEINITENNIS

Kesä- ja elokuussa järjestetään teini-ikäisille tennisleirejä Hyvinkään Urheilupuistossa. Tennisleirit ovat tarkoitettu kaikille 12-16 -vuotiaille tenniksestä kiinnostuneille ja useasti se toimii monen nuoren tennisharrastuksen ensi askeleina.

Teinitennikseen pääsee mukaan, vaikkei lajia olisi harrastanut aiemmin lainkaan. Osallistujat jaetaan tasoryhmiin, jotta kaikille saadaan sopivan tasoisia pelikavereita. Leirillä on tenniksen lisäksi muutakin liikuntaa, lisäksi osallistujille tarjotaan välipala. Tennismailan saa tarvittaessa lainaksi ja leirin valmentajat neuvovat oikeanlaisen mailan valinnassa.

Ajankohta vko 23, 24, 25, 26 ja 31

Viikon mittaiset tennisleirit (ma-pe) klo 9-12 tai 12-15. Päivittäin 3 tuntia ohjattua toimintaa tenniksen sekä muun monipuolisen liikunnan parissa.

Hinnat: 110 €/viikko, sisältää ohjatun toiminnan, välipalan ja vakuutuksen.

Monilajileiri

HyTS, Jää-Ahmat ja HSU järjestävät yhteisen lasten leirin viikolla 23 (5.-9.6.). Leirin tarkoituksena on tutustua useampaa lajiin ja tarjota nuorille mahdollisuus rakastua monipuoliseen liikunnanharrastamiseen. Leiri järjestetään maanantai-perjantai ja viikolle tuo lisämausteen reissu Sveitsin uimalaan.

Missä: Hyvinkään urheilupuisto, Urheilukatu 19

Milloin: 5.-9.6. klo 14

Kenelle: 2014-2016 -syntyneille lapsille. Ei tarvitse olla minkään seuran jäsen, eikä aikaisempaa lajikokemusta tarvita

Hinta: 75€/lapsi. Hinta sisältää toimintaa 9-14, lounaan ja leiripaidan

Lisätietoa leireistä

Päävalmentaja
Gábor Lovró
puh. 044 988 0723
gabor.lovro@hyts.fi

Harrastevalmennusvastaava
Anna Taipale
puh. 040 759 8826
anna.taipale@hyts.fi
(vanhempainvapaalla)

Ilmoittautuminen