Hyvinkään Tennisseura

Uutisia

Kevään toinen lohkokilpailu pelattiin lauantaina 23.3.

Suosittu matalan kynnyksen kilpailutapahtuma keräsi taas mukavasti nuoria pelaajia Onse-areenaan. Mukana on 39 pelaajaa, joista peräti 27 oli oman seuran pelureita.

Minitenniksessä oli ilahduttavasti 9 pelaajaa mukana. Parin sairastumistapauksen jälkeen peleihin osallistui 7 6-8-vuotiasta. Tarjolla oli tiukkoja pelejä ja loistavaa taistelua, jonka jälkeen kultainen mitali ripustettiin Johanna Saaren kaulaan.

Miditenniksessä oli mukana 10 pelaajaa. Pelejä tuli 4-5 jokaiselle ja mitalilohkoon selvisivät Leo Holmlund (BTK, Porvoo), Oskari Heinäpurola ja Vilja Meriläinen. Kirkkain mitali matkasi tällä kertaa Porvooseen.

Vihreätäplä-sarjassa oli erikseen tyttöjen ja poikien sarja. Tyttöjen sarjan voitti Miisa Molin (TTS, Tuusula) ennen Saima Nevavuorta. Poikien ykkönen oli Nooa Huurinainen, joka kukisti finaalissa Otso Heinomon.

Kovan pallon sarjoissa parhaat olivat Antti Pukki ja Smashin Emilia Mitro.

Seuraava kilpailu pelataan lauantaina 11.5.. Ilmoittautumaan pääsee osoitteessa: HyTS lohkokilpailusarja -toukokuun osakilpailu | Suomen Tennisliitto (tennisassa.fi)