Viimeisimmät uutiset
17.09.2021

Lohkokisat alkavat lokakuussa (2.10.)

Lauantaina pelataan lohkokisojen ensimmäinen osakilpailu. Kyseessä on matalan kynnyksen pelitapahtuma junioreille, jossa harjoitellaan kilpailemista. Tapahtuma soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneille pelaajillekin. Lue lisää uutisesta.

Lue lisää »
08.09.2021

Tule kehittämään Hyvinkään Tennisseuraa

Seuran johtokunta on päättänyt, että seuran kehittämistä auttamaan perustetaan toimikuntia. Toimikunnat toimivat johtokunnan alaisuudessa, yhteistyössä toiminnanjohtajan kanssa. Toimikuntiin ovat tervetulleet kaikki, jotka kokevat, että voivat omalla panoksellaan auttaa seuran kehittymisessä. Lue lisää uutisesta.

Lue lisää »
10.08.2021

Talkoot Pihkalassa lauantaina 14.8. klo 15 alkaen

Lauantaina pidetään talkoot, jossa tavoitteena on tyhjentää ulkokentät kaikesta, jotta kenttäremontti voi alkaa maanantaina. Talkoiden jälkeen tarjolla on makkaraa, virvokkeita ja mukavaa yhdessäoloa

Lue lisää »
09.08.2021

ETÄ-EKAtennis perjantaina 13.8. klo 16.30 alkaen

Kokeile tennistä joko paikan päällä tai etänä! Tarvitset vain vähän tilaa, mailan ja pallon. Lue lisää uutisesta!

Lue lisää »

Tennistä kaikenikäisille

09.08.2021

ETÄ-EKAtennis perjantaina 13.8. klo 16.30 alkaen

Kokeile tennistä joko paikan päällä tai etänä! Tarvitset vain vähän tilaa, mailan ja pallon. Lue lisää uutisesta!

Kategoria: Uutiset

HyTS järjestää perjantaina ensimmäisen ETÄ-EKAtenniksen klo 16.30 alkaen

Ekatennis on loistava ja hauska tapa tutustua tennikseen. Tapahtuma on tarkoitettu 5-10-vuotiaille.

Ekatenniksessä kokeillaan tennistä ja tutustutaan tennisharjoituksiin. Useat tennisrastit kentillä takaavat monipuolisen kokemuksen lajista sekä varmistavat lapsille liikunnan riemun ja onnistumiset.

Nyt on mahdollista myös kokeilla tennistä omalla takapihalla etäyhteyden välityksellä. Tarvitset vain maila ja pallon (voi lainata panttia vastaan Pihkalan ulkokentiltä). Mikäli osallistut tapahtumaan etänä, tarkempi info (sisältäen linkin) lähetetään perjantai aamuna.

Tapahtumassa huomioidaan koronan aiheuttamat terveysturvallisuusohjeet. Lapset jaetaan pienryhmiin, jotka liikkuvat koko tapahtuman yhdessä saman ohjaajan kanssa.

Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

EKATENNIS_JPG