Uutinen kokonaan


Kesäkausi alkaa pian - alkoi jo Hakalassa

03.05.2018

Talkookutsu: Ti 15.5. klo 16-18 on talkoot urheilupuiston tennisalueella. Lue tästä alkukesän tennisasiat.

Ti 15.5. klo 16-18 talkoot! Ohjelmassa klubin seinien ja ikkunoiden pesu sisä- ja ulkopuolelta, ilmastointiaukkojen puhdistus, pihalla haravointia ja tuuliverkkojen kiinnitys kenttien aitoihin. Talkootöiden jälkeen tarjolla on grillimakkaraa ja mahdollisuus testata kenttien pelikuntoa (vain talkoolaisille). Padelia voi myös kokeilla, jos kenttä on jo silloin käyttökunnossa.

Kesäkauden avajaiset ja Head Open -turnaus

25.-27.5. Urheilupuistossa pelataan Head Open -tennisturnaus. Sarjat: P13, MB1, NB2, MC1, ND1, ME1 sekä MC4p. Ilmoittaudu mukaan avaamaan kesän kisakausi! Ilmoittautuminen TennisÄssän kautta (tennisassa.fi).

Kesäkauden avajaiset pidetään kisojen yhteydessä 26.5. klo 18. Koko päivän voi tutustua Padel-kenttään. Välineitä saa lainaksi Urheilupuiston tennisklubilta. Toivottavasti Padelin moninkertainen SM-mitalisti Ville Tuomi ennättää paikalle antamaan vinkkejä lajiin.

Päiväkisat 10.5. Hyvinkäällä. Sarjat: P11v ja P13v. Pelit mahdollisesti Urheilupuistossa (Hakalan kentät varalla). Ilmoittautuminen TennisÄssän kautta (tennisassa.fi).

 

Kesän kuntotennis: Tänä kesänä on tarkoitus pelata kuntotennistä ensimmäistä kertaa ulkokentillä. (A- ja B-lohkon pelaajat ovat jo sopineet kesälle kuntotenniksen.) Peli-idea: 2 h pelipari yhdellä kentällä. Pelataan joko Urheilupuiston massakentillä tai Hakalan hiekkatekonurmikentillä. Kotipelaaja varaa ja maksaa kentän (sovitaan hinta myöhemmin - vähän edullisempi kuin normaali tuntihinta). Kotipelaaja tuo myös pelipallot. Tarkoituksena, esim. 7 pelaajan lohko, jolloin kaikilla 3 kotipeliä ja 3 vieraspeliä. Peliaikaa elokuun loppuun. Ilmot s-postilla 10.5. mennessä: heikki.kulta@tuusula.fi

10-kortilla voit maksaa Urheilupuiston massakentän ja Padel kentän sekä Hakalan kenttien pelitunnin heti vuoroa varatessa. 10-kortilla saa varata viikonloppuna 2 tuntia yhden hinnalla!

Hakalan kentät on jo avattu ja pelaamaan pääsee. Varaukset HyTSin sivujen kautta Online-varaimella. Kentän oven kanssa 

Urheilupuiston massakentille pääsee pelaamaan näillä näkymin ke 16.5. alkaen.

Klubi aukeaa ma 21.5. Klubi on kesällä auki arki-iltaisin (ma-to) klo 17-21, sunnuntai-iltaisin 17-21 sekä kisaviikonloppuisin kisojen ajan.

Kilpavalmennus siirtyy massakentille 7.5.

Kesän junnuleirit ja Ville Tuomen vetämät aikuisten kurssit pidetään viime vuoden tapaan. Leiriaikataulut ja ilmoittautuminen hyts.fi etusivulla.

Suosittu Tiistaitennis alkaa 22.5. Jukka Muotkan vetämänä. Myös Padel mukana pelimuotona!

 

Lisäksi HyTS osallistuu toukokuussa muutamiin lasten- ja nuorten tapahtumiin kouluilla ja Urheilupuistossa.

 

Kesäkuussa 21v SM-turnaus 7.-10.6. Urheilupuiston massakentillä (samalla myös Finnish Junior Tennis Tour 3. osakilpailu) - Tule seuraamaan Suomen tulevien tennishuippujen pelejä.