Uutisia

08.03.2021

HyTS mukana Talkoostartti-tapahtumassa 11.9.2021

Talkoostartti on juoksu- ja kävelytapahtuma, johon osallistumisen kynnys on asetettu erittäin matalalle. Tapahtuman tavoitteena on saada hyvinkääläiset laajalla rintamalla liikkeelle paikallisen seuratoiminnan ja terveyden tueksi. Lue lisää uutisesta

Kategoria: Uutiset

1080x270 Talkoostartti

Talkoostartti liikuttaa ja kerää rahaa hyvinkääläiselle seuratoiminnalle

Hyvinkään Palloseura, Hyvinkään Seudun Urheilijat ja Hyvinkään Juoksijat yhteistyössä Hyvinkään kaupungin liikuntapalveluiden ja Hotel Sveitsin kanssa järjestävät 11.9.2021 toistamiseen kävely- ja juoksutapahtuman Talkoostartin. Tänä vuonna tapahtuman 5 ja 10 kilometrin harrastematkat sekä 10 kilometrin ja puolimaratonin kilpamatkat järjestetään Sveitsin maastoissa.

Koronaepidemian runtelema seurakenttä yhdisti Hyvinkäällä viime vuonna voimansa järjestämällä Talkoostartti-tapahtuman kerätäkseen rahaa seuratoiminnan taloudelliseen alijäämään, sekä piristämään koronan repimää toimintaansa.

”Tapahtuman tarkoituksena oli tarjota jokaiselle mahdollisuus liikuntaan itselleen sopivalla vauhdilla. Mukana oli toista sataa eri-ikäistä juoksijaa ja kävelijää, yksittäin ja ryhmissä. Osallistujia näytti yhdistävän iloinen mieli. Palautteen perusteella sekä osallistujat että järjestäjät olivat tyytyväisiä”, kertoo toisen viimevuotisen vastuujärjestäjän, Hyvinkään Seudun Urheilijoiden Erkki Tenkula.

Uusi paikka mahdollistaa upean koko perheen tapahtuman


Tapahtuma siirtyy täksi vuodeksi Hyvinkään keskustasta Sveitsin maastoihin kilpailukeskuksenaan tapahtuman uuden järjestäjäkumppanin Hotel Sveitsin piha-alue. Osallistujia palvelee myös Sveitsin uimala, mikä on osallistujien käytettävissä tapahtumapäivänä.

”Yhteistyö Hotel Sveitsin kanssa on upea lisä tapahtumalle. Hotelli ja alueen muut yritykset, sekä tietenkin uimalan alue muodostavat Sveitsiin upean infran järjestää tämän kaltainen tapahtuma. Osallistujien lisäksi pystymme tarjoamaan työyhteisöille aivan uudenlaista palvelua esimerkiksi kokousjärjestelyiden ja tyky-päivien muodossa”, kertoo tapahtuman markkinoinnista ja myynnistä vastaava Hyvinkään Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Muutoksena edelliseen vuoteen järjestetään tapahtumassa 5 ja 10 kilometrin harrastematkojen lisäksi 10 kilometrin ja puolimaratonin kilpamatkat.

Seurat ja työyhteisöt osallistumassa ja markkinoimassa – tuloilla tuetaan seuratoimintaa ja vähävaraisten harrastamista

Järjestäjäseurojen HyPS:n, HSU:n ja Hyvinkään Juoksijoiden lisäksi tapahtumaan osallistuu liuta hyvinkääläisseuroja markkinointikumppanina. Markkinointikumppaneita motivoimassa on 15 euron osallistujakohtainen markkinointipalkkio, jonka osallistuja voi itse kohdentaa haluamalleen seuralle. Tapahtuman tuottaessa yli 15% voiton, kohdennetaan ylijäämä hyvinkääläisten vähävaraisten liikuntaharrastusten tukemiseksi.

Tärkeänä osallistuja- ja markkinointikohderyhmänä ovat myös hyvinkääläiset työyhteisöt, joille järjestetään tapahtuman alla kilometrikisa, jossa eniten valmistautumisvaiheessa ja itse tapahtumassa työyhteisönsä kokoon suhteutettuna kerännyt työyhteisö palkitaan Uudenmaan Osuuspankin tarjoamalla yhteisöllisellä palkinnolla. OP Uusimaan palkitseman työyhteisökisan voittajan lisäksi Intersport Hyvinkää palkitsee seurakisan voittajan ja K-Citymarket Hyvinkää kilpasarjojen kovimmat menijät.

HyTS mukana Talkoostartissa – lähdetään liikkumaan seuramme hyväksi

Myös HyTS on mukana Talkoostartissa tapahtuman markkinointikumppanina. Valitsemalla ilmoittautumisesi yhteydessä tuettavaksi seuraksi meidät, ohjataan 15 euroa osallistumismaksustasi seurallemme.

Lisäksi yhteistyöseurat osallistuvat seurojen liikuntaminuuttikisaan, jossa kerätään liikuttuja minuutteja. Seuran jäsenmäärään suhteutettuna eniten minuutteja liikkunut seura palkitaan.

”Vuosi on ollut seuratoiminnalle haastava, joten Talkoostartti tuo mukavan valon kajastuksen ensi syksyyn. Haastamme kaikki jäsenemme, kumppanimme, sekä heidän lähipiirinsä mukaan. Talkoostartissa tärkeintä ei todellakaan ole menestyminen vaan osallistuminen”, kannustaa HyTS:n Gabor Lovro.

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa 2.3. ja työyhteisöjen kilometrikisan, sekä seurojen liikuntaminuuttikisan tulosten kirjaaminen alkaa 1.4.

Lisätietoja löytyy tapahtuman verkkosivuilta www.voimatahtosydan.fi/talkoostartti