Uutisia

03.02.2019

Hytinät 2019 raportti

Kategoria: Uutiset

Hyvinkään Tennisseuran vuosijuhla ‘Hytinät’ vietettiin lauantaina (26.1.) Torikadun Liikuntakeskuksessa. Tilaisuus oli tänä vuonna hiukan rennompi sisältäen aiempaa enemmän liikunnallista ohjelmaa.

Lapsille oli minitenniskentät ja aikuisille kolme tenniskenttää käytössä. Aktiivisemmat harrastajat pelasivat nelinpelejä ja pari rohkeata ensikertalaistakin kävi kokeilemassa palloon osumista.

Tarjolla oli myös valmentaja Anna Muhosen pitämä ‘tennisjumppa’. Lisäksi Liikuntakeskuksen kuntosaliin pääsi vapaasti tutustumaan.

Seuran päävalmentaja Ville Tuomi oli haastettavana pingiksessä ja valmennusvastaava Toni Rintala toimi sparraajana minitenniksessä. Kahvion puolelle oli Merja Laitinen apureineen järjestänyt tarjolle pientä naposteltavaa. Näin rennosti pelaillen vietettiin ensimmäiset pari tuntia.

Sitten alkoi virallisempi ohjelma, jota juonsi aiempien vuosien tapaan Matti Malminen. Seuran puheenjohtaja Heikki Kulta piti pienen tervetuliaispuheen. Lopuksi arvottiin seuran tukijoiden lahjoittamia palkintoja. Ja loppupelit pelattiin pingispöydän ympärillä.

Tärkeimpänä ohjelmana oli tietysti vuoden 2018 menestyjien ja muuten ansioituneiden palkitseminen. Vuoden Hytsiläiseksi valittiin Marko Kauppi. Marko on mukana seuran johtokunnassa, kilpailunjohtajana, kenttien kunnostajana, ITF-turnauksen järjestelyissä, pelaajana kansallisissa turnauksissa ja sarjatenniksessä, seuran lohkopeleissä ja hän ennätti myös ulkomaille pelaamaan kansainvälisiin senioriturnauksiin. Ja kaiken lisäksi Marko on positiivinen ja kannustava tennisjäbä.

 

Palkitut ja valinnat 2018

VUODEN HYTSILÄINEN: Marko Kauppi

VUODEN SENIORI: Riku Ainola - Suomen Tennisliiton vuoden 2018 miessenioripelaaja.

STIPENDIT ahkerasta ja tunnollisesta harjoittelusta sekä positiivisesta asenteesta treeneissä: Niklas Kuittinen ja Eemeli Pienmäki. 

VUODEN MINITENNISPELAAJA: Leo Mäkelä - kasvanut reippaaksi, omatoimiseksi pojaksi, joka harjoittelee innokkaasti, ottaa toiset lapset hienosti huomioon ja on kehittynyt hurjan paljon menneen kauden aikana. 

VUODEN MINITENNISPELAAJA: Armi Tulirinta - pieni ja sähäkkä tyttö, joka on pärjännyt hienosti vanhempien lasten mukana. Ja uskaltautunut kauden aikana testaamaan pelitaitojaan jo useammassa kisassa.

VUODEN KEHITTYJÄ: Havu Heinomo - Havu on ammentanut suurella innolla tennistietoutta ja -taitoa monesta eri osoitteesta ja hänen monipuolinen ja hyökkäävä pelityylinsä on alkanut tuottaa hienosti tulosta.

VUODEN JUNIORI: Disa Oikarinen - isoja kehitysaskeleita ottanut pelaaja! Hänestä on kuoriutunut tunnollinen ja kaikkensa antava harjoittelija.

NUORI VALMENTAJA: Roope Heino - Kehuja saanut tulokasvalmentaja, joka on loistavasti hypännyt edellisten nuorten valmentajanalkujen saappaisiin.

VUODEN MIESPELAAJA: Atte Matikainen - Atte kuuntelee tunnollisesti valmentajaa aina ja tekee täysillä sen mitä pyydetään!

VUODEN NAISPELAAJA: Elle Parikka - Ulkokaudelta 18-vuotiaiden nelinpelin hopeaa ja 18v sekanelinpelin hopea.

PUURTAJAN MALJA: Valmentajat Ville ja Anna - He ovat yhdessä ottaneet vastuun Tennisseuran valmennuksen organisoinnista kaikille ikäryhmille. Molemmat ovat myös aktiivisesti kehittäneet uusia tapahtumia ja mahdollistaneet uusien harrastajien mukaantulon tennikseen.

Kuvissa:

Marko Kauppi ja Heikki Kulta              Palkitut                   valmentajat Anna Muhonen ja Ville Tuomi

  

Kuvat: Timo Laitinen

 

HyTS SM mitalistit 2018

Roope Heino, Luokka-SM B 2p kulta

Konsta Laitio, Luokka-SM C 4p kulta

Elle Parikka, kesä18v 4p hopea

                             kesä18v s4p hopea

                             hallikaudella Luokka-SM B 2p pronssi

                             hallikaudella Luokka-SM B 4p hopea

Jussi Lindholm, hallikaudella 35v 2p pronssi

Toni Rintala, hallikaudella 40v 4p kulta

                             hallikaudella 45v 2p hopea

                             hallikaudella 45v 4p kulta

                             kesä 45v 2p pronssi

                             kesä 45v 4p hopea

Matti Malmberg, hallikaudella 40v 4p kulta

                             hallikaudella 45v 4p kulta

                             kesällä 45v 4p hopea

Riku Ainola, hallikaudella 50v 2p hopea

                             hallikaudella 55v 2p kulta

                             hallikaudella 55v 4p kulta

                             kesällä 55v 2p kulta

Mauno Reiala, kesällä 85v 2p pronssi