Uutisia

22.04.2020

Ulkokentät

Kategoria: Uutiset

Koronatilanteen vuoksi Urheilupuiston tennis- ja padelkentät ovat suljettuna 13.5.2020 saakka. Samoin Hakalan tenniskentät.

Keusote-kunnat muistuttavat: Liikuntatilojen ja kenttien rajoitukset jatkuvat edelleen

Valtioneuvoston linjauksen mukaan muun muassa kuntien museot, kirjastot, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat sekä järjestöjen kokoontumistilat suljetaan 13.5.2020 saakka. KeuSoten lääkäreiden mukaan Kunnissa tehdyt Koronaepidemiaa hidastavat toimenpiteet ovat osoittautuneet onnistuneiksi ja epidemian leviämistä on hidastettu tavoitteiden mukaisesti.

  • Nyt on erityisen tärkeää, että saavutettua tilannetta hallitaan edelleen, toteaa liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila Hyvinkäältä.
  • Muistutamme että Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Pornaisissa, Riihimäellä ja Tuusulassa noudatetaan annettuja poikkeusolojen rajoituksia ja liikuntatilat sekä kentät pidetään edelleen suljettuina annettuun määräaikaan saakka. Kesä lähestyy ja vaikka ilmat lämpenevät, on maltettava olla nämä viimeisetkin viikot kärsivällisiä ja noudattaa annettuja ohjeita ja rajoituksia.

https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/sosiaalisten-kontaktien-valttaminen-on-edelleen-tarpeellista/

Lisätietoja:

* Jarmo Vakkila,liikuntapäällikkö, Hyvinkää, p. 040 809 4386