Viimeisimmät uutiset
28.06.2022

5.7. Tiistaitennis on peruttu

5.7. tiistaitennis on peruttu Urheilupuistossa järjestettävän kisan takia - Lue lisää »

20.06.2022

HyTS mestaruuskisat pelataan elokuussa

8.-13.8. järjestetään seuran mestaruuskisat. Kisaviikon huipentaa HyTS Hytinät, jossa palkitaan kauden aikana ansioituneet jäsenet. Lue lisää aikataulusta ja ilmoittaudu mukaan... - Lue lisää »

15.06.2022

HyTS vanhemmille EKAtennistä

Tennis on loistava koko perheen laji, jota lapset ja vanhemmat voivat pelata yhdessä. HyTS tarjoaa valmennuksessa olevien junnujen vanhemmille ilmaisia EKAtennis-tapahtumia, jossa pääsee tutustumaan lajiin. Lue lisää uutisesta... - Lue lisää »

Tennistä kaikenikäisille

06.06.2022

Tiistaitennis alkaa 7.6.

Perinteinen tiistaitennis pidetään tänäkin vuonna Pihkalan massakentillä tiistaisin klo 18-21. Lue tapahtumasta lisää uutisessa...

Kategoria: Uutiset

Perinteinen tiistaitennis alkaa tänään 7.6. klo 18 Pihkalan massakentillä. Kyseessä on aikuisharrastajien nelinpelitapahtuma, jossa pelataan nelinpeliä vaihtuvin parein. Pelit jatkuvat kello 21 asti.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki HyTS:n aikuisjäsenet, kaikille löytyy sopivan tasoisia pelikavereita. Pelit alkavat tiistaisin kello 18 ja ilmoittautumiset hoidetaan paikan päällä. Tapahtuman hinta on 9,5€ / kerta ja hinta sisältää kahvin ja pullan. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tiistaitennistä järjestetään joka tiistai (pl. 5.7.) niin pitkään kun kelit sallivat. Pelaajien ei tarvitse sitoutua koko kesäksi, voi tulla pelaamaan vain niin päivinä, kun sopii. Tapahtumaan on varattu 5 kenttää, joten mukaan mahtuu reilusti pelaajia.

Lisätietoa tapahtumasta antaa Gabor Lovro (gabor.lovro@hyts.fi)

Tervetuloa mukaan pelaamaan ja tutustumaan uusiin hytsiläisiin!

#kentälläoletvoittaja