Mini-Team

Miniteamiin valitaan pelaajat vuosittain seuraavien kriteerien mukaan:

 • ikä 6-10 v. (ryhmä vaihtuu tammikuussa, jos pelaaja täyttää sinä vuonna 11-vuotta)
 • pelitaso iän mukaan minitennis tai puolikovat pallot koko kentällä
 • oma halu kilpailemiseen
 • valmentajan arvio
 • aktiivinen osallistuminen omiin lohkokisoihin, edistyneemmillä myös kansalliset kilpailut valmentajien suositusten mukaan
 • miniteamiin valitaan vuosittain kilpailemisesta/tennisharjoittelusta innostuneita pelaajia minitenniksestä ja juniorivalmennuksesta, paras tapa päästä mukaan on osallistua omiin lohkokilpailuihin

Miniteamin vuosipakettiin kuuluu:

 • harjoitukset 48 vkoa/vuosi, taukoviikot 2 vko heinäkuussa-elokuussa, 2 vko vuodenvaihteessa
 • harjoitukset 2- 3 krt/vko 
 • yhteinen monipuolisuusharjoitus 1 krt/vko
 • valmentajien kisaseuranta: seuran omat kansalliset kisat + 10 v. SEB- Jgp Etelä-Suomen alueella (jos mukana vähintään kaksi seuran pelaajaa),(poislukien Hangon Jgp kesäkuussa),kilpailuseuranta kattaa kaksinpelit
 • miniteampelaajien vuosimaksuun kuuluvat lohkokisat 4 kpl ja seuran omat kansalliset kilpailut puoleen hintaan sisäkaudella ja ilmaiseksi ulkokaudella!

KAUSI 2017-2018
Vuosimaksu 2 krt/vko +pe  1.452€ (121 €/kk)
Vuosimaksu 3 krt/vko +pe  1.848€ (154 €/kk)
*Kilpailuseurantamaksu/kilpailu v.2017 on 0 eur.
**Kilpailuseuranta tarkoittaa kilpailussa olevan pelaajan kaksinpeliseurantaa. Kilpailuseuranta yritetään toteuttaa käytössä olevien resurssien mukaan mahdollisimman kattavasti. Joskus saatetaan aikataulullisista ja henkilöstöresursseista johtuen jakamaan kilpailuseurantaan usealle paikkakunnalle. Jos näissä kilpailuissa kilpailuseuranta ei toteudu kattavasti niin vastuuvalmentaja voi toteuttaa kilpailuseurantaa esim. sarjaottelussa tai muussa kansallisessa kilpailussa. 
 
8.3.2018:
Hyvinkään Tennisseuran taloudellisen tilanteen vuoksi joudumme tekemään vähennyksiä valmennuksessa olevien pelaajien kilpailuseurantaan.Vaikka kilpailuseuranta on tärkeää, niin tässä vaiheessa Tennisseuran kannalta on välttämätöntä jättää kilpailuseuranta vähemmälle.
Hyvinkään Tennisseuran kilpavalmennuspelaajien kilpailuseurantaa ei ole mahdollisuutta toteuttaa täysimääräisesti tämän kauden aikana seuran taloustilanteen vuoksi. Tilalle tarjotaan kilpailuihin valmistavaa tehovalmennusta.
Korvaava tehovalmennus: SM- ja JGP-kilpailuihin meneville pelaajille järjestetään ylimääräinen ”tehotunti” valmentajan kanssa ennen ko. kilpailua Viertolan tennishallissa tai kesällä Hyvinkään Urheilupuiston tenniskentillä.
Hyvinkään Tennisseura on tukenut voimakkaasti kilpavalmennuspelaajia taloudellisesti. Tällä hetkellä kilpavalmennuspelaajien määrän väheneminen on johtanut taloudellisesti vaikeaan tilanteeseen.

PÄIVITETTY 8.3.2018