Kilpa Team

Kilpateamiin valitaan pelaajat vuosittain seuraavien kriteerien mukaan

  • ikä 10-20 v.
  • sitoutuminen säännölliseen kilpailemiseen ja harjoitteluun
  • tavoitteena pelata vähintään 10 kilpailua vuodessa 
  • kilpailuohjelman tekeminen kausittain, pelaaja tekee yhdessä valmentajien ja vanhempien kanssa

Kilpateamin vuosipakettiin kuuluu:

  • harjoitukset 48 vkoa/vuosi, taukoviikot 2 vko heinäkuussa, 2 vko vuodenvaihteessa
  • harjoitukset 2-4 krt/vko + perjantai sisäkaudella ylimääräisenä pelipäivänä
  • Ulkokautena (toukokuu-elokuu) kenttäresurssit antavat mahdollisuuden määrällisesti parempaan harjoitteluun ja vaihteluun. Ulkokautena selkeästi määrät ylös ja sisäkaudella taas kisojen kautta määrää 
  • yhteinen monipuolisuusharjoitus 1 krt/vko
  • valmentajien kisaseuranta: oman ikäluokanSm-kisat ja Jgp:t Etelä-Suomen alueella (jos mukana vähintään 2 seuran pelaajaa),(poislukien Hangon Jgp kesäkuussa),seuran omat kansalliset kisat Hyvinkäällä.Kilpailuseuranta kattaa kaksinpelit. Kilpailuseurannasta toisessa kaupungissa laskutetaan erikseen kulloinkin seuran voimassaoleva kilpailuseurantamaksu*. 

KAUSI 2017-2018
Vuosimaksu 2 krt/vko +pe  1.920€ (160.€/kk)
Vuosimaksu 3 krt/vko +pe  2.328€ (194 €/kk)
Vuosimaksu 4 krt/vko +pe  2.532€ (211 €/kk)
*Kilpailuseurantamaksu/kilpailu v.2017 on 0 eur.
**Kilpailuseuranta tarkoittaa kilpailussa olevan pelaajan kaksinpeliseurantaa. Kilpailuseuranta yritetään toteuttaa käytössä olevien resurssien mukaan mahdollisimman kattavasti. Joskus saatetaan aikataulullisista ja henkilöstöresursseista johtuen jakamaan kilpailuseurantaan usealle paikkakunnalle. Jos näissä kilpailuissa kilpailuseuranta ei toteudu kattavasti niin vastuuvalmentaja voi toteuttaa kilpailuseurantaa esim. sarjaottelussa tai muussa kansallisessa kilpailussa. 
 
8.3.2018:
Hyvinkään Tennisseuran taloudellisen tilanteen vuoksi joudumme tekemään vähennyksiä valmennuksessa olevien pelaajien kilpailuseurantaan.Vaikka kilpailuseuranta on tärkeää, niin tässä vaiheessa Tennisseuran kannalta on välttämätöntä jättää kilpailuseuranta vähemmälle.
Hyvinkään Tennisseuran kilpavalmennuspelaajien kilpailuseurantaa ei ole mahdollisuutta toteuttaa täysimääräisesti tämän kauden aikana seuran taloustilanteen vuoksi. Tilalle tarjotaan kilpailuihin valmistavaa tehovalmennusta.
Korvaava tehovalmennus: SM- ja JGP-kilpailuihin meneville pelaajille järjestetään ylimääräinen ”tehotunti” valmentajan kanssa ennen ko. kilpailua Viertolan tennishallissa tai kesällä Hyvinkään Urheilupuiston tenniskentillä.
Hyvinkään Tennisseura on tukenut voimakkaasti kilpavalmennuspelaajia taloudellisesti. Tällä hetkellä kilpavalmennuspelaajien määrän väheneminen on johtanut taloudellisesti vaikeaan tilanteeseen.

PÄIVITETTY 8.3.2018