Uutinen kokonaan

11.05.2023

Kenttien uusi varausjärjestelmä on avattu

Kategoria: Uutiset

Seura on uusinut kenttien varausjärjestelmän. Uuden varausjärjestelmän osoite on hyts.cintoia.com. 

Vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä, vaan sinne tulee rekisteröityä ja luoda uudet tunnukset (poikkeus: tunnukset jo toisessa Cintoian järjestelmässä, ohje alla.) Huom! Jos sinulla oli käyttämättömiä kesän 10-kerran kortin kertoja vanhassa järjestelmässä, niin saat sen näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä. 

Jos sinulla on tunnukset muualla Cintoian järjestelmässä: 

Jos sinulla on jo tunnukset jossain muussa hallissa, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin voit kirjautua suoraan samoilla tunnuksilla. Samat tunnukset toimivat kaikissa Cintoian varausjärjestelmissä. 

Jos sinulla vakio- tai irtovuoro 9.5. jälkeiselle ajalle: 

Varaus on yhä voimassa, mutta ei näy sinulla automaattisesti uudessa järjestelmässä. Jos haluat vuoron näkyviin, ilmoita siitä osoitteeseen gabor.lovro@hyts.fi

 

Urheilupuiston massakentät

Massakenttien kunnostus on kovassa vauhdissa, ja suunnitelmien mukaan kentät avataan käyttäjille viikolla 20. Viralliset kenttätalkoot ovat 27.5., jolloin ohjelmassa on kenttäalueen siistimistä ja viimeistelyä.

Massakentillä on perinteinen 10-kerran kortti voimassa edelleenkin, mutta pienin muutoksin. 10-kerran kortin sijaan pelaajat saavat 10 kertaa voimassa olevan alennuskoodin, jolla saa 3€ pois kentän hinnasta. Mikäli koodit loppuvat, ole yhteydessä toimistoon tai kenttien asiakaspalveluun.

 

Hakalan hiekkanurmikentät

Hakalan kentät ovat jo käyttökunnossa ja varattavissa uudessa järjestelmässä. Varauksen yhteydessä pelaajat saavat koodin, jolla kenttien ulko-ovi aukeaa.

10-kerran kortti on voimassa samalla tavalla kuin massakentillä.

 

Padel-kenttä

Urheilupuiston padel-kenttä on auki ja varattavissa uudessa järjestelmässä. Padel-kentille voi varata vain kokonaisia tunteja ja 10-kerran kortti ei ole voimassa padel-kentille.

 

Viertolan halli

Viertolan hallin vakiovuorot ja irtovuorot on siirretty uuteen järjestelmään. Varaukset ovat muokattavissa sitä kautta.

Kauden 2023-2024 vakiovuorot ovat nyt myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut vakiovuorosta, ole yhteydessä toimistoomme osoitteessa hyts@hyts.fi tai gabor.lovro@hyts.fi .

 

Torikadun halli

Torikadun hallin yrittäjä vaihtuu 1.6.. Vaihdos ei vaikuta mitenkään seuran toimintaan, joka jatkuu edelleenkin pääosin Torikadulla. Mikäli haluat varata (tai jatkaa) vakiovuoron Torikadulta, ole yhteydessä uuteen yrittäjään osoitteessa reima.wallin@pp.inet.fi .

 

Jos tulee ongelmia uuden järjestelmän kanssa, olkaa yhteydessä meihin päin.

 

Toivottavasti näemme kentillä usein!